Προστασία αγοραστών

Η ασφάλεια των συναλλαγών εξασφαλίζεται από το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του wingpack.gr Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες όπως επίσης και να αλλάζετε το password σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον την τράπεζας Eurobank, όπου και θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας με κανέναν τρόπο δεν φθάνουν στο wingpack.gr και κατά συνέπεια στο wingpack.gr δεν τηρείται καμία βάση δεδομένων από στοιχεία πιστωτικών καρτών. Επίσης θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρίας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του wingpack.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

Προστασία αγοραστών μέσω PayPal

Εάν ένα αντικείμενο που αγοράσατε στο διαδίκτυο δεν φτάνει ή δεν ταιριάζει με την περιγραφή του πωλητή, η Προστασία Αγοραστή σας θα σας επιστρέψει το πλήρες ποσό του αντικειμένου μαζί με τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας. Η Προστασία Αγοραστών καλύπτει τις ηλεκτρονικές αγορές σε οποιονδήποτε ιστότοπο, όταν χρησιμοποιείτε το PayPal.

Παρακάτω είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της πολιτικής. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τους Όρους χρήσης.

Οδηγίες

Εάν ο πωλητής έχει περιγράψει με ακρίβεια ένα στοιχείο, αλλά δεν είστε ευχαριστημένος με αυτό, αν δεν ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας εντός 180 ημερών από την αγορά ή αν ο λογαριασμός σας δεν είναι σε καλή κατάσταση, πιθανότατα να μην καλύπτεστε από την προστασία του αγοραστή PayPal.

Προστασία λογαριασμού

Δεν είστε υπεύθυνοι για μη εξουσιοδοτημένες αγορές που γίνονται από το λογαριασμό σας.

Επιστροφές χρημάτων

Εάν μια παραγγελία δεν φτάσει ή δεν ταιριάζει με την περιγραφή, θα επιστρέψουμε το πλήρες κόστος των επιλέξιμων αγορών και των πληρωμένων εξόδων παράδοσης.

Υποστήριξη

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Αποκτήστε υποστήριξη με ύποπτη δραστηριότητα, κλοπή ταυτότητας ή ηλεκτρονικό ψάρεμα. Αναφέρετε τις υποψίες σας απευθείας σε εμάς.